ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τρόποι Εγγραφής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο, για τα 5 χλμ., για τα 3 χλμ. και για τα 1.000 μ. θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2020.

Εγγραφές θα γίνουν, βάσει διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών.

Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Σεπτέμβρη από τις 11:00 έως τις 19:00 στα γραφεία της Ο.Ε. στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον 1ο όροφο.

Είδη Εγγραφής

Ατομικές

Ατομικές εγγραφές ενηλίκων πραγματοποιούνται από μεμονωμένα άτομα ενώ οι ατομικές εγγραφές ανηλίκων υποβάλλονται από τον γονέα ή κηδεμόνα τους.

Online Εγγραφή

Για την ONLINE εγγραφή σας παρακαλούμε επιλέξτε το αγώνισμα παρακάτω και πατήστε στο αντίστοιχο κουμπί!

Ημιμαραθώνιος

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγώνας 5 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγώνας 3 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγώνας 1 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Ομαδικές (εκτος σχολείων)
Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων.
Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Για την ομαδική εγγραφή χρειάζεται να οριστεί ένας αρχηγός ομάδας ο οποίος θα την εκπροσωπεί για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές.

Αρχικά, πρέπει να κάνει την εγγραφή του ο Αρχηγός της Ομάδας και στη συνέχεια θα λάβει e-mail με οδηγίες για την πραγματοποίηση των εγγραφών των μελών.

Online Εγγραφή Αρχηγού Ομάδας
Για την εγγραφή του Αρχηγού Ομάδας παρακαλούμε επιλέξτε το αγώνισμα παρακάτω και πατήστε στο αντίστοιχο κουμπί!

Ημιμαραθώνιος

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΜΑΔΑΣ

Αγώνας 5 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΜΑΔΑΣ

Αγώνας 3 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΜΑΔΑΣ

Ομαδικές Σχολείων
για τους αγώνες των 5 χλμ., 3 χλμ. και 1.000 μ.
Για τους μαθητές των σχολείων της Κέρκυρας η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον γίνει ομαδικά μέσα από το σχολείο τους.

Μαθητές Δημοτικού μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στο 1 χλμ., Μαθητές Γυμνασίων στα 3 χλμ. και Μαθητές Λυκείων μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 5 χλμ.

Για την ομαδική εγγραφή σχολείου θα πρέπει αρχικά, να πραγματοποιήσει εγγραφή ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός – Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας. Ο Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας εκπροσωπεί την σχολική μονάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του θα λάβει e-mail με οδηγίες για την πραγματοποίηση της εγγραφής των μαθητών.

Online Εγγραφή Αρχηγού Σχολικής Μονάδας
Για την εγγραφή του Αρχηγού Σχολικής Μονάδας παρακαλούμε επιλέξτε το αγώνισμα παρακάτω και πατήστε στο αντίστοιχο κουμπί!

Αγώνας 5 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγώνας 3 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγώνας 1 χλμ.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Παροχές Συμμετοχής

 • Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές μέχρι 11 Σεπτέμβρη 2020, για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ.).

 • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ.

 • Επίσημο T-Shirt.

 • Αναμνηστικό μετάλλιο.

 • Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ.).

 • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
 • Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

 • Πλήρης υγειονομική κάλυψη.

 • Σταθμοί ανεφοδιασμού κατά μήκος των διαδρομών.

 • Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής, για τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου, ανέρχεται στα 15 ευρώ για τις ατομικές εγγραφές, ενώ για τις ομαδικές εγγραφές και για τους συλλόγους δρομέων στα 12 ευρώ.

Το κόστος συμμετοχής, για τον αγώνα των 5 χλμ., ανέρχεται στα 10 ευρώ για τις ατομικές εγγραφές, ενώ στα 8 ευρώ για τις ομαδικές εγγραφές και εγγραφές ανηλίκων.

Το κόστος συμμετοχής, για τον αγώνα των 3 χλμ., ανέρχεται στα 8 ευρώ για τις ατομικές εγγραφές, ενώ στα 5 ευρώ για τις ομαδικές εγγραφές και εγγραφές ανηλίκων.

Το κόστος συμμετοχής, για τον αγώνα των 1000μ., ανέρχεται στα 6 ευρώ, ενώ στα 4 ευρώ για τις ομαδικές εγγραφές και εγγραφές ανηλίκων.

Για τους μαθητές των σχολείων της Κέρκυρας η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον γίνει ομαδικά μέσα από το σχολείο τους.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με κατάθεση του ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής.

EUROBANK

IBAN: GR80 0260 3580 0000 0020 0237 992

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ έχει αναλάβει τη διαχείριση των εγγραφών – πληρωμών για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών εγγραφών της. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις πληρωμές των συμμετεχόντων ανήκει στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της διοργάνωσης.

Σημείωση:Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει:

 • Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης.
 • Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.
 • Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να σταλεί η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο registrations@corfuhalfmarathon.gr .

Τις επόμενες ημέρες από την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής. Αν, μετά την ολοκλήρωση πληρωμής, δεν λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά, μέρος σε αυτόν.

2. Με μετρητά

Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας στα γραφεία της Ο.Ε. ή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών.