Δωρεάν συμμετοχή της Σχολικής κοινότητας με όλες τις παροχές!

Ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας επιθυμεί να εισάγει τους νέους  στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και να τους εμφυσήσει το πνεύμα της δια βίου άσκησης. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μαθητών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την ομαδική εγγραφή της Σχολικής μονάδας τους, συνοδευόμενη φυσικά και από όλες τις παροχές του αγώνα.

Όλοι οι μαθητές θα λάβουν την τσάντα πλάτης, το καλαίσθητο tshirt του αγώνα, το μετάλλιο του τερματισμού καθώς και ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής!

Οι μαθητές με βάση τα ηλικιακά όρια, μπορούν να συμμετάσχουν: των Δημοτικών Σχολείων στο αγώνισμα των 1000μ. , των Γυμνασίων στα 3 χλμ. κι των Λυκείων στα 5χλμ.

 

Μήνυμα Ολυμπιονικών προς τους Μαθητές για την δια βίου άσκηση

Οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες, Σπύρος Γιαννιώτης και Μαρία Γεωργάτου, πρεσβευτές του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας, στέλνουν μήνυμα συμμετοχής στους μαθητές μας:

«Κάθε προσπάθεια που προάγει την υγεία και την αθλητική παιδεία των πολιτών και ειδικά των μικρών ηλικιών, μας βρίσκει υποστηρικτές της και θερμούς εμψυχωτές της. Έτσι καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να πάρουν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας και ευχόμαστε να γίνει αυτός ο αγώνας η αρχή για μία δια βίου σχέση με τον αθλητισμό!»

 

Παραλαβή εξοπλισμού- Κέντρο Εγγραφών- Γραμματεία Αγώνα

Όλοι οι συμμετέχοντες, οι εγγεγραμμένες ομάδες καθώς και οι Σχολικές Μονάδες που δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα.

Το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον 1ο όροφο.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Εναλλακτικά για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Κέντρο Εγγραφών, μπορεί να παραλάβει τη συμμετοχή του από την γραμματεία αγώνα η οποία θα λειτουργήσει την Κυριακή (29/09/19)των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο Λιστόν, πολύ κοντά στον χώρο εκκινήσεων/τερματισμών, από τις 07:45- 11:00.

Στο κέντρο εγγραφών καθώς και στη γραμματεία αγώνα θα πραγματοποιηθούν και νέες εγγραφές κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες & εγγραφές: www.corfuhalfmarathon.gr www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019 και παράλληλοι αγώνες 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ.

«Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!»

 Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ Corfu TV Spot  προβολής του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας