Όπως και να το δει κανείς, ο 2ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας είναι ο ιδανικός προορισμός για να συνδυάσετε διακοπές και αθλητισμό!

Όχι μόνο θα επισκεφτείτε το όμορφο νησί της Κέρκυρας που η παλιά πόλη του αποτελεί μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς προστατευόμενο από την Unesco αλλά και θα συμμετάσχετε σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών που με αγάπη και μεράκι έχει φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο αγώνας μας:

 • Η εκκίνηση, ο τερματισμός και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες βρίσκονται στην καρδιά και σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, στο Λιστόν!
 • Ο Ημιμαραθωνίος δρόμος αλλά και τα παράλληλα αγωνίσματα 5, & 3 χλμ. & 1000μ. αποτελούνται από διαδρομές απερίγραπτης ομορφιάς. Αναλυτική παρουσίαση διαδρομών εδώ.

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF).

 • Η διαδρομή φέρει την πιστοποίηση της AIMS!Δείτε εδώ το πιστοποιητικό της AIMS! 
 • Η χρονομέτρηση γίνεται με το πλέον αξιόπιστο σύστημα της Ολλανδικής εταιρείας MYLAPS, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για:

 • Το καλαίσθητο τεχνικό μπλουζάκι μας τύπου dri fit και την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα πλάτης τα οποία θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους εθελοντές!
 • Το μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο του αγώνα που είναι 3D και απεικονίζει το διάσημο Λιστόν αλλά και την απήδαλο λέμβο σύμβολο της Ναυτιλίας των Φαιάκων!!!Τη μοναδική παροχή έκπτωσης 50% στις οδικές μετακινήσεις με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας!* Οδηγίες λήψης της έκπτωσης εδώ!
  * Αναλυτικά το πακέτο παροχών εδώ!

  • Με νεότερη επικοινωνία μας θα σας ενημερώσουμε και για τις άλλες παροχές έκπτωσης στην ακτοπλοϊκή μετακίνηση και την διαμονή.

  Μην το σκέφτεστε λοιπόν, το νησί των Φαιάκων σας περιμένει να το εξερευνήσετε και να ζήσετε τη δική σας δρομική εμπειρία!