Μπορεί τον Αύγουστο οι περισσότεροι να βρίσκονται σε διακοπές, η ομάδα όμως του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας εργάζεται με θέρμη για να προετοιμάσει έναν αγώνα που θα αποτελέσει μοναδική εμπειρία και αξιομνημόνευτη ανάμνηση για όλους τους συμμετέχοντες!

Μεγάλο ενδιαφέρον από δρομείς του εξωτερικού για τον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας 2019!

Ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η Ο.Ε. για το μεγάλο ενδιαφέρον δρομέων του εξωτερικού για τον 2ο Ημιμαραθώνιο της Κέρκυρας που θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου! Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εγγραφές από τις χώρες της Εσθονίας, Πολωνίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας, Νορβηγίας, Γερμανίας και Σερβίας.

https://worldsmarathons.com/marathon/corfu-half-marathon

Έκπτωση 50% σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς στην μετακίνησή τους με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας!

Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται η συμμετοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας στην κατηγορία του Θεσμικού Υποστηρικτή με την αρμοδιότητα του Επίσημου Φορέα Υπεραστικής Μετακίνησης και η παροχή έκπτωσης στις μετακινήσεις όλων των συμμετεχόντων δρομέων.

Στην οδική μετακίνηση με το «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Κέρκυρας» προσφέρεται στους συμμετέχοντες δρομείς και σε ένα (1) συνοδευτικό τους πρόσωπο 50% έκπτωση επί του εισιτηρίου της διαδρομής στα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κέρκυρας. Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 26/09 μέχρι Δευτέρα 30/09/19.

Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση του 50%, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια την επιβεβαίωση της ολοκληρωμένης εγγραφής που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια: https://greenbuses.gr/el/routes-gr

Παρουσίαση των αγωνιστικών εκδηλώσεων από τον πολύπειρο αθλητικό δημοσιογράφο Γιάννη Μαζουμέλο!

Τέλος, με χαρά η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας ανακοινώνει την τιμητική παρουσία του Γιάννη Μαμουζέλου στη Διοργάνωση και συγκεκριμένα την παρουσίαση/αναμετάδοση της αγωνιστικής εκδήλωσης. Ο Γιάννης Μαμουζέλος είναι Έλληνας δημοσιογράφος και συγγραφέας, με ειδικότητα και μεγάλη πορεία στο αθλητικό ρεπορτάζ και βαθύς γνώστης των δρομικών.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη Κέρκυρα: συμμετέχοντες, εθελοντές και θεατές στη Διοργάνωση του 2ου Corfu Half Marathon!

Για πληροφορίες & εγγραφές: www.corfuhalfmarathon.gr www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019 και παράλληλοι αγώνες 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ.

«Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!»

Από το Γραφείο Τύπου