Εάν ανήκετε σε αυτούς που το πάθος τους είναι το τρέξιμο αλλά και τα ταξίδια, τότε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Θα επισκεφτείτε και θα γνωρίσετε το όμορφο νησί της  Κέρκυρας:

 1. Η Κέρκυρα είναι ένα καταπράσινο νησί με σμαραγδένιες ακρογιαλιές και γραφικά χωριά. Τα αξιοθέατα του νησιού μαγεύουν όλους τους ταξιδιώτες από την πρώτη κιόλας στιγμή.
 2. Η παλαιά πόλη με τα στενά καντούνια της, το Λιστόν, και τα δύο φρούριά της ανήκει στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO ως ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό μνημείο.
 3. Η εξαιρετική μουσική παράδοση της Κέρκυρας είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο. Σήμερα το νησί αριθμεί 18 φιλαρμονικές!
 4. Κάθε γωνιά του νησιού από την πλατεία Σπιανάδα και το Ανάκτορο μέχρι το Αχίλλειον και από το Μον Ρεπό μέχρι την Παλιά Περίθεια, κρύβει τη δική της ιστορία με μνημεία που φτάνουν στις μέρες μας από το μακρινό παρελθόν και είναι εκεί για να τα ανακαλύψετε!

Και δεν είναι μόνο η όμορφη Κέρκυρα αλλά επιπλέον θα συμμετάσχετε σε έναν αγώνα υψηλότατων προδιαγραφών μακριά από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, που με αγάπη και μεράκι έχει δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια!

 1. Η εκκίνηση, ο τερματισμός και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες του αγώνα βρίσκονται στην καρδιά και σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, στο Λιστόν!
 2. Ο Ημιμαραθωνίος δρόμος αλλά και τα παράλληλα αγωνίσματα 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ. αποτελούνται από διαδρομές απερίγραπτης ομορφιάς. Δείτε εδώ την Παρουσίαση των διαδρομών.
 3. Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου έχει ενδιαφέρον λόγω των μικρών υψομετρικών διαφορών, είναι μέτριας δυσκολίας και απευθύνεται τόσο σε έμπειρους δρομείς, όσο και σε αρχάριους αφού αποτελείται από 2 στροφές των 10,55 χλμ.
 4. Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS). Οι επιδόσεις είναι επίσημες και πιστοποιημένες από τον ΣΕΓΑΣ! Δείτε εδώ το πιστοποιητικό της AIMS
 5. Ο αγώνας είναι εξ ολοκλήρου συμβατός με τους κανόνες και τις προδιαγραφές της IAAF και του ΣΕΓΑΣ – σταθμοί υδροδοσίας, παροχή ισοτονικών, χιλιομετρικά, κριτές κτλ.
 6. Η αγωνιστική διαδρομή είναι άριστα διασφαλισμένη και η υγειονομική κάλυψη πολύ υψηλών προδιαγραφών!
 7. Η χρονομέτρηση γίνεται με το πλέον αξιόπιστο σύστημα της Ολλανδικής εταιρείας My Laps, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.
 8. Το πακέτο παροχών είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα! Περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ.
 9. Η Διοργάνωση είναι φιλική προς όλη την οικογένεια και κάθε παρέα αφού προσφέρει και την επιλογή μικρότερων αποστάσεων.

Bonus!

Η εποχή που γίνεται ο αγώνας είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε μία τελευταία καλοκαιρινή απόδραση μόνοι σας, με την παρέα σας ή την οικογένειά σας αφού η Διοργάνωση απευθύνεται σε δρομείς και φίλους του αθλητισμού όλου του φάσματος! Ταυτόχρονα, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για ένα καλό τεστ προετοιμασίας για τους επόμενους μεγάλους αγώνες όπως ο Μαραθώνιος της  Αθήνας!

Μην το σκέφτεστε λοιπόν, το νησί των Φαιάκων σας περιμένει να το εξερευνήσετε και να ζήσετε τη δική σας δρομική εμπειρία!

Για πληροφορίες & εγγραφές: www.corfuhalfmarathon.gr www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019 και παράλληλοι αγώνες: 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ.

Θα είμαστε όλοι εκεί!