Πέμπτη 11/07/2019  και ώρα 12:30 στο Ξενοδοχείο Corfu Palace

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας διοργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τον:

2ο αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

«Corfu Half Marathon».

Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!

Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5χλμ. και για μαθητές Λυκείων, των 3 χλμ. και για μαθητές Γυμνασίων καθώς και αγώνας 1.000μ. και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Για τον 2ο Αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την Κέρκυρα σε προορισμό μέσα από την επιτυχημένη Διοργάνωση του Corfu Half Marathon.

Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι αρχικοί Χορηγοί που στηρίζουν τη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική κοινότητα, το Εορταστικό – Μουσικό πρόγραμμα για το Σάββατου 28/09/19 και το πρόγραμμα υγείας καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά!

Η Συνέντευξη γίνεται  με την ευγενική χορηγία του