Η Ο.Ε. του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019, παρουσίασε την Αφίσα της διοργάνωσης, τον Χάρτη της διαδρομής όπου φαίνονται και οι υπηρεσίες υποστήριξης των δρομέων καθώς και την υψομετρική αποτύπωση της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου.

Χάρτης – Σταθμοί – Υψομετρικά:

 

Το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου διεξάγεται σε πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ και οι επιδόσεις αναγνωρίζονται.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου και θα έχει εκκίνηση στο Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές του αγώνα υποδομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Ημιμαραθώνιο και τα παράλληλά αγωνίσματα των 5 χλμ., 3χλμ. και 1.000μ. στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: https://www.corfuhalfmarathon.gr/και στο Facebook: https://www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Για εγγραφές δρομέων ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.corfuhalfmarathon.gr/registrations/

Επιπλέον, η Ο.Ε. καλεί όλους τους δημότες της Κέρκυρας αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της. Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή της Διοργάνωσης ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Για εγγραφές εθελοντών ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.corfuhalfmarathon.gr/volunteerism/

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη Κέρκυρα: συμμετέχοντες, αθλητές, εθελοντές και θεατές στη Διοργάνωση του 2ου Corfu Half Marathon!

«Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!»

Από το Γραφείο Τύπου