Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, προκηρύσσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τον

«2ο αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας»

με τον τίτλο:

«Corfu Half Marathon».

Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν οι αγώνες: Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. (και για μαθητές Λυκείων), 3 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων) καθώς και αγώνας 1.000 μ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων). Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι μια μεγάλη και μαζική Διοργάνωση που θα αποτελέσει αθλητικό και θεματικό τουριστικό προορισμό και θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα, την ευρύτερη περιοχή και από το εξωτερικό. Η ώρα  εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 9.00 στις 29/09/19.

Περισσότερες πληροφορίες, https://www.corfuhalfmarathon.gr/ & Facebook, https://www.facebook.com/CorfuHalfMarathon/

Από το Γραφείο Τύπου

Απολαύστε το επίσημο βίντεο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα κατά το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=7qOEXM4GcX4

 

Υπενθυμίζεται:

Εκδήλωση Απονομής των Τιμητικών Διπλωμάτων Εθελοντών και Στελεχών

του 1ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

και ώρα 12:30 στο «Φαληράκι»