Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου η επίσημη μέτρηση της διαδρομής του 1ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας.

Η πιστοποιημένη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου έχει εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν και αποτελείται από δύο γύρους (loops). Οι δρομείς συνεχίζουν αριστερά προς Βίκτωρος Δούσμανη και δεξιά στην Αγωνιστών Πολυτεχνείου προς παραλία. Στη συνέχεια, διασχίζουν τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και

 

μετά τον κόμβο με τα φανάρια κάνουν αναστροφή. Στη συνέχεια στον κόμβο με τα φανάρια οι δρομείς μπαίνουν στο παράλληλο ρεύμα της οδού Μητροπολίτου Αθανασίου. Φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο, κάνουν στροφή αριστερά και ανεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Στο τέλος της Αλεξάνδρας, οι δρομείς συνεχίζουν ευθεία στην Ι. Θεοτόκη και κάνουν ελαφρώς αριστερά στην Πολυχρονίου Κωνσταντά. Μετέπειτα, ακολουθούν τον δρόμο μέχρι την Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας και στον κόμβο που συναντούν στρίβουν δεξιά. Τέλος, ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή, φτάνουν στην πύλη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την Τροχαία Κέρκυρας για την πολύωρη υποστήριξη που προσέφερε για την ολοκλήρωσή της μέτρησης της αγωνιστικής διαδρομής.